Марківська районна рада

Ось і пролунав останній дзвоник...

Переглядів: 609

Школа — велика дитяча країна,

В ній відкривається білий наш світ.

Тут пізнає себе кожна дитина,

І відправляється звідси в політ.

Знань надається тут першооснова,

Жити, дружити учились ми в ній.

Школу скінчили та линемо знову

В дзвінкоголосий і радісний рій.

В школі так щиро сміятися вміли,

Рішення легко приймалися в нас.

Впевнено всі ми до мрії летіли...

А повернутись не сила й не час...

У п’ятницю, 25-го травня у всіх загальноосвітніх закладах Марківського району відбулися урочисті заходи з нагоди свята Останнього дзвоника, який сповістив про закінчення 2017-2018 навчального року всім школярам.

З теплими словами поздоровлень до дітей, батьків та педагогів Марківської гімназії звернулися голова Марківської районної ради Андрій Лигута, голова райдержадміністрації Ігор Дзюба, начальник відділу освіти райдержадміністрації Анатолій Бородавка. Вітаючи всіх зі святом, голова райради акцентував увагу щодо всебічного розвитку молодого покоління, побажав кожному випускнику знайти свою життєву стежину та висловив  вдячність всім, хто зробив вагомий внесок у важливу справу навчання та виховання дітей. За невтомну працю і постійний творчий пошук, за чуйність і щедрість сердець, подякував вчителям, зазначивши, що все це добро повернеться сторицею, бо діти і молодь – це майбутнє нашої країни.

У цей радісно - тривожний день директор Марківської гімназії Лариса Єфіменко підвела підсумки навчання школярів. Традиційно, за успіхи в навчанні, за перемогу та участь в обласних, районних, Всеукраїнських олімпіадах та творчих конкурсах, спортивних змаганнях багато учнів було відзначено грамотами, дипломами, подяками.

Відзначали це свято всі: першачки,  які успішно опанували свою першу книгу – Буквар, учні, що стали на один рік дорослішими та випускники, для яких воно є найбільш хвилюючим.

Випускників школи вітали першокласники. Одинадцятикласники продемонстрували  присутнім традиційно флешмоб та випустили в небо різнокольорові кульки, що символізували, мир, злагоду, успіх та любов.

Цьогоріч в районі останній дзвоник пролунав для 119 випускників.

На урочисті лінійки всіх загальноосвітніх шкіл району зібралися вчителі, учні, батьки, сільські голови, депутати всіх рівнів, гості свята щоб розділити з випускниками мить прощання зі школою, підбити підсумки навчального року.

На одному із таких свят побувала заступник голови Марківської районної ради Галина Данилівна Худик. Цього святкового дня вона завітала до Краснопільської ЗОШ I-III ступенів. Привітала учнів з останнім шкільним дзвоником та побажала випускникам щасливої долі й здійснення найзаповітніших мрій, аби вони виправдали сподівання батьків і вчителів - обрали правильний шлях, який повністю розкриє їх творчий потенціал.

Також, привітати зі святом учнів, вчителів та батьків завітали депутати районної ради до: Курячівської ЗОШ I – III ст.  – О.О. Палазюк, Бондарівської гімназії – К.М. Тищенко, Кризької ЗОШ I – III ст. Т.П. Абросімова, Ліснополянської ЗОШ I – III ст. І.В. Некрасова та інші.

Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Його малиновий передзвін виряджає у самостійну життєву дорогу. Хочеться вірити, що їм не забракне сміливості та наполегливості твердо крокувати до обраної цілі, взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни.

 

 

 

 



« повернутися до списку новин