Марківська районна рада

Виїзний прийом на території Краснопільської сільської ради

Переглядів: 393

Сьогодні, 13 серпня поточного року, заступник голови Марківської районної ради Г.Д. Худик здійснила виїзний прийом на території Краснопільської сільської ради.

В ході візиту відвідала Краснопільську ЗОШ I – III ст., де повним ходом проводиться капітальний ремонт приміщення з приміненням теплозберігаючих технологій. Бригада робітників завершує заміну вікон на енергозберігаючі, далі згідно проектно – кошторисної документації планується заміна даху та утеплення стін і фундаменту зовні. Зі слів директора школи В. С. Лондаря, весь трудовий колектив закладу задіяний в ремонті. Допомагають спеціалістам у ліквідації залишків будівельного сміття, вчителі наводять лад в класних кімнатах.

Ремонт здійснюється за рахунок коштів державного, обласного, районного та сільського бюджетів.

Також в ході візиту відвідано ФАП села Красне Поле, де також триває підготовка до роботи в осінньо – зимовий період. Над утепленням приміщення працює спеціалізована бригада (кошти виділені Краснопільською с/р), а внутрішні роботи здійснює фельдшер Н.О. Бутко та санітарка К.В. Мороз. Дані кошти на заміну шпалер, придбання лінолеуму, фарби виділені з районного бюджету. За сприяння керівника місцевого с/г підприємства ТОВ «Айдар» В.І. Природи до приміщення ФАПу підведено водогін.

Під час особистого прийому громадянами порушувалися питання роботи спортивної зали школи в вечірній час, організації проведення медогляду педпрацівників, придбання меблів для учнів, тощо.

Всі порушені питання будуть знаходитись на контролі районної ради.



« повернутися до списку новин