Марківська районна рада

Співпраця з Проектом ПРООН "Економічне і соціальне відновлення Донбасу".

Переглядів: 516

18 серпня 2016 року депутати Марківської районної ради взяли участь у Регіональному форумі з обміну досвідом в сфері місцевого економічного розвитку, що відбувся у м. Сєвєродонецьк.

В роботі Форуму приймали участь: Мустафа Саіт-Аметов – керівник Проекту ПРООН «Економічне і соціальне відновлення Донбасу»; Оксана Петрик – проектний менеджер Агенції економічного розвитку міста Бурштина (Івано-Франківська область); Василь Остапчук – депутат Новоград-Волинської міської ради, приватний підприємець (Житомирська область); Дмитро Лєта – керівник ГО «Полтавський центр інвестицій та розвитку» (Полтавська область); Олександр Стеценко – радник голови облдержадміністрації; Олена Козлюк – експерт зі стратегічного планування; посадові особи обласної та районних державних адміністрацій; представники бізнесу та громадськості.

Під час Форуму  обговорювалися питання стратегічного планування, регіонального розвитку, проектної діяльності, розвитку малого та середнього бізнесу.

За результатами роботи Форуму сформовані пропозиції для подальшої діяльності з реалізації проектів та програм міжнародної технічної допомоги на території Луганської області.



« повернутися до списку новин