Марківська районна рада

Завершено огляд готовності закладів освіти до нового 2018/ 2019 навчального року

Переглядів: 468

17 серпня 2018 року комісією з перевірки готовності освітніх закладів району до роботи в новому 2018/2019 навчальному році та в осінньо-зимовий період продовжено огляд загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів. У роботі комісії взяли участь голова райдержадміністрації Ігор Дзюба та заступник голови Марківської районної ради Галина Худик.

Сьогодні здійснено огляд Курячівської ЗОШ I – II ст., Кризької ЗОШ I – III ст., Бондарівської та Марківської гімназій. Також, відвідано два дошкільні заклади: ДНЗ №1 «Теремок і ДНЗ №3 «Колосочок» та Центр дитячої творчості.

Два освітні заклади, а саме Бондарівська гімназія та Кризька ЗОШ I – III ступенів в очікуванні капітального ремонту завдяки спільним зусиллям ДФРР, обласної, районної та сільської влади.

Так, загальна вартість робіт в Бондарівському навчальному закладі складає понад 8,8 млн. гривень. Зокрема, з ДФРР виділено понад 7,9 млн. гривень, обласного бюджету – біля 320 тис. гривень, районного – майже 380 тис. гривень, Бондарівської сільської ради – майже 190 тис. гривень.

Для оновлення Кризької школи передбачено майже 5 млн. гривень (більше 4,4 млн. гривень з ДФРР, майже по 200 тис. гривень з обласного й районного бюджетів та 97 тис. гривень – кошти Кризької сільської ради).

Також, в поточному році планується утеплення приміщення Марківської гімназії зовні, ремонт даху та фундаменту за рахунок коштів районного бюджету на суму близько 5 млн. грн..

У всіх зазначених закладах проведено поточні ремонти завдяки зусиллям батьків та керівників сільгосппідприємств. Зроблено багато для того, щоб вихованці різного віку почувалися у своїх закладах тепло та затишно і ніщо не відволікало їх від здобуття нових знань.

Для капітального ремонту ДЮСШ з районного бюджету депутатським корпусом виділено  1,484 тис. 254 грн., проводяться підготовчі роботи.

В цілому готовність дошкільних, загальноосвітніх  та позашкільних навчальних закладів освіти до нового навчального року на належному рівні.



« повернутися до списку новин