Марківська районна рада

В 2017 році виповнюється 50 років з початку газифікації смт. Марківка Луганської області

Переглядів: 644

В 2017 році виповнюється рівно 50 років з початку газифікації смт. Марківка Луганської області.

З цього приводу, 7 вересня поточного року,  голова Марківської районної ради А.К. Лигута, перший заступник голови, в.о. голови Марківської районної державної адміністрації С.М. Трубіцин та голова селищної ради І.А. Дзюба привітали працівників Марківського міжрайонного управління по  експлуатації газового господарства ПАТ «Луганськгаз» з професійним святом.

Кращіх працівників газового господарства було нагороджено грамотами Марківської райдержадміністрації та Марківської районної ради.

У 1967 році Марківською дільницею завідував старший майстер Ю.М. Холопов. А у 1982 році було створено управління «Марківкаміжрайгаз», яке на даний момент очолює В.Л. Григоров.

За період існування управління керуючими були . І.Є. Скиртач, М.І. Дорошенко, Г.І. Костюченко.

Марківське міжрайонне управління по експлуатації газового господарства ПАТ «Луганськгаз» забезпечує надійність газопостачання комунально-побутових підприємств та мешканців Марківського, Біловодського і Міловського районів Луганської області.

Число споживачів у 1967 році на період пуску газу в смт. Марківка становило 1,5 тисячі абонентів, а на сьогоднішній день кількість значно зросла і становить 18,600 тисяч користувачів. 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин