Марківська районна рада

Пленарне засідання двадцять другої  позачергової сесії Марківської районної ради сьомого скликання

Переглядів: 770

26 березня 2018 року о 9 годині відбулося пленарне засідання двадцять другої  позачергової сесії Марківської районної ради сьомого скликання.

 У роботі пленарного засідання, під керівництвом голови районної ради А.К. Лигути  взяли участь: 15 депутатів районної ради з 26 за списком, голова районної державної адміністрації І.А. Дзюба, начальник відділу управління фінансів РДА І.І. Кравцова, представники правоохоронних органів, громадськість.

Шляхом голосування депутатський корпус обрав секретаря сесії – С.О. Вольвак. Для проведення поіменного голосування було обрано членів лічильної комісії в складі трьох чоловік: М.Ф. Пальохи, О.О. Сап’яна, С.С.  Сопільника.

На розгляд сесії виносилися наступні питання:

  1. Про внесення змін до районної Програми підтримки та розвитку радіоінформаційної організації «Марківська районна редакція радіомовлення» на 2018 рік.
  2. Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.
  3. Про внесення змін до районної ради від 02.12.2015 року №2/3 «Про затвердження персонального складу постійних комісій районної ради».

Після розгляду та прийняття рішень порядку денного депутат районної ради М.Д. Старостенко підняв питання щодо стану доріг по району та підвищення тарифу на водопостачання та водовідведення у селищі Марківка. Голова райдержадміністрації І.А. Дзюба надав коментарі по даним питанням і зауважив, що є проблеми в даних галузях  та поділився можливими шляхами їх реалізації. Для більш детальнішого роз’яснення цих проблем депутатським корпусом було вирішено запросити на засідання чергової сесії начальника філії «Марківський райавтодор» та начальника РКП «Старобільськвода».

По кожному питанню, яке було розглянуто та обговорено депутатами районної ради, прийнято позитивні рішення.

 



« повернутися до списку новин