Марківська районна рада

Відзначення Дня Державного Прапора України

Переглядів: 592

    23 серпня Марківщина знову поринула в синьо-жовті кольори. Адже, сьогодні вся країна відзначає День  Державного прапора України.

    На площі біля районної державної адміністрації відбулись урочисті заходи з нагоди державного свята. До всіх присутніх з вітальним словом звернулися голова Марківської районної державної адміністрації – Віктор Олександрович Чернік, заступник голови Марківської районної ради – Галина Данилівна Худик, депутат районної ради – Світлана Олександрівна Вольвак, учасник АТО – Сергій Миколайович Солоп.

    В урочистому піднятті Державного прапора України взяли участь воїни-прикордонники прикордонної частини «Марківка». І в блакитному небі замайорів синьо-жовтий стяг нашої Батьківщини.

    Для маленьких мешканців біля будівлі райдержадміністрації було організовано конкурс малюнків на асфальті «Країна очима дітей».

    Сьогодні в марківському повітрі відчувається та сама гордість і повага до символу нашої держави. До символу мирного неба і пшеничної ниви.

    Тому, мабуть, у всіх нас на сьогодні буде лише одне бажання, щоб небо для нашого прапора завжди було мирним. І дуже важливо, щоб сьогоднішні маленькі марківчани розуміли через що довелося пройти нашій країні аби кожного року, 23 серпня синьо-жовтий стяг піднімався і над нашим селищем.



« повернутися до списку новин