Марківська районна рада

Відбулася зустріч з представниками ТОВ «Універсальний освітній простір «Акцент»

Переглядів: 922

03 січня 2017 року голова районної ради А.К. Лигута приймав представників ТОВ «Універсальний освітній простір «Акцент» , які відвідали Кризьку  ЗОШ I- III  ступенів з метою включення загальноосвітніх шкіл в сучасний освітній простір навчальних закладів.

Очолювала делегацію Карташова Любов Андріївна – професор, доктор педагогічних наук, генеральний директор ТОВ «Акцент». До її складу також ввійшли :

Лапінський Віталій Васильович – кандидат фізико - математичних наук, головний науковий консультант, головний редактор журналу « Комп’ютер в школі та сім’ї »,

Кононенко Андрій Геннадійович – науковий співробітник ТОВ «Акцент» та співробітник Академії педагогічних наук України, аспірант АПН України,

Назаров Євгеній Іванович – директор ДНЗ « Луганський центр професійно-технічної  освіти».

На базі Кризької ЗОШ I- III  ступенів вже розроблено два електронних навчальних кабінети для 9-10 класів, електронна бібліотека та електронний кабінет директора для здійснення дистанційного навчання учнів, що дає можливість рівного доступу до освіти дітей всіх категорій, незалежно від місця проживання.

В майбутньому планується організація веб-зустрічей, консультацій, надання практичної допомоги учням, які проживають на тимчасово окупованих територіях та мають бажання екстерном отримати документи про освіту в навчальних закладах району.

 



« повернутися до списку новин