Марківська районна рада

У всіх навчальних закладах району пролунав останній дзвоник

Переглядів: 493

Країна Знань перегорнула ще одну сторінку шкільного щоденника і 26 травня у всіх навчальних закладах Марківського району пролунав останній дзвоник, сповістивши про початок довгоочікуваної пори для всіх учнів – літніх канікул.

Навчальний рік був сповнений переживань та світлих подій, які залишили по собі радісні спогади відкриттів, радощів, повсякденних турбот. Багатьом дітям навчальний рік приніс значні результати та грамоти за перемоги у Всеукраїнських конкурсах,олімпіадах, спортивних змаганнях, за активну участь у шкільному житті.

Останній дзвоник пролунав для  96 одинадцятикласників району.

Цього святкового дня вітальні слова лунали для випускників, учителів, батьків, молодших учнів від представників районної влади, які побували на урочистих лінійках у навчальних закладах  району.

На свято до Марківської гімназії завітала заступник голови Марківської районної ради Г.Д. Худик, яка побажала випускникам знайти свій шлях у житті, застосувати та примножити надбанні знання, бути людьми чесними та порядними, а решті школярів – змістовно та цікаво провести літні канікули, оздоровитися та набратися сил до нового навчального року та висловила щиру вдячність учителям і батькам за натхненну, самовіддану працю, за ті знання, любов і тепло, які вони дарують дітям

Також привітати учнів завітали депутати районної ради: Бондарівської гімназії – К.М. Тищенко, Кризької ЗОШ I – III ст. Т.П. Абросімова, Ліснополянської ЗОШ I – III ст. І.В. Некрасова, Краснопільської ЗОШ I – III ст. С.І. Шупик та інші.

По завершенню святкових лінійок випускники висловили слова подяки вчителям за ті незрівнянні шкільні роки, які промайнули так швидко, та вручили їм квіти.



« повернутися до списку новин