Марківська районна рада

Урочисті заходи до Дня рятівника

Переглядів: 882

Рятівник - благородна та почесна місія тих, чиє гасло "Запобігти. Врятувати. Допогти."

Оберігати державу та її громадян від пожеж і надзвичайних ситуацій завжди було благородною справою. Ми всі добре знаємо про нелегкі будні рятувальників, про те, яким непростим та насиченим є літній період  для пожежників. Часто, почувши сирену пожежного автомобіля, здригаємось і подумки бажаємо цим людям швидше здолати стихію та благополучно повернутись до свох домівок.

Сьогодні, 15 вересня 2017 року,  напередодні професійного свята Дня рятувальника, особовий склад 23 - ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України в Луганській області привітали голова районної ради Андрій Лигута, керівник апарату районної державної адміністрації Костянтин Тищенко та голова селищної ради Ігор Дзюба.

 Відмітивши важку щоденну працю, рятувальників привітали зі святом та побажали їм міцного здоров’я, спокою, миру та благополуччя. Свій колектив привітав начальник 23 - ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС полковник Олександр Стародубцев та побажав всіляких гараздів, побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликівслужби 101. 

За сумлінне виконання службових обов’язків , високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу захисту населення від пожеж та надзвичайних ситуацій  техногенного і природничого характеру та до Дня рятувальника  кращих працівників частини нагороджено почесними грамотами районної ради та райдержадміністрації: Андрія Бондаренка, Дмитра Коноплю, Юлію Образкову, Максима Сірика.

Також на урочистості були запрошені ветерани та пенсіонери пожежної охорони і органів цивільного захисту та нагороджені грамотами районної ради та райдержадміністрації: Борис Андрієнко, Володимир Андрієнко, Олександр Бараннік,Василь Борщ, Сергій  Бурименко, Олександр Глущенко, Володимир Гноєвий, Артем Зубрицький, Микола Меженський, Сергій Межинський, Олександр Сиса, Лариса Стародубцева, Галина Ткаченко, Юрій Шило, Володимир Ярмаков.

Після урочистостей голова Марківської районної ради Андрій Лигута провів робочу зустріч з колективом пожежної частини, ознайомився з матеріально – технічною базою  пожежно – рятувальної служби та оглянув нову техніку, яку отримали  на передодні свята.

 

 

 

 



« повернутися до списку новин