Марківська районна рада

Додаткові послуги населенню завдяки співпраці Кабичівської сільської ради та Управлінню Пенсійного фонду

Переглядів: 559

Відтепер жителям Кабичівської сільської ради, щоб отримати послуги Пенсійного фонду України не потрібно виїжджати навіть до районного центу. По всім питання можна звернутися до спеціаліста Пенсійного фонду, який раз на тиждень буде вести прийом громадян в приміщенні Кабичівської сільської ради.

Завдяки співпраці сільської ради та управління Пенсійного фону в Марківському районі було вирішено питання про надання додаткових комфортних умов для громадян на селі.

Всю матеріально – технічну базу взяла на себе Кабичівська сільська рада, управління Пенсійного фонду у свою чергу надало із свого штату кваліфікованого спеціаліста, який буде вести виїздні прийоми щовівторка.

Також планується налагодити співпрацю з управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації, а також Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг). У майбутньому оформити субсидію, отримати послуги масажиста та перукаря стане цілком реально прямо на місці для жителів сіл Кабичівки та Веселого.

«Головною нашою задачею є зробити життя сільського населення якомога комфортнішим, як для молодого покоління, так і для старшого. І дякуючи  начальнику Марківського об’єднаного Пенсійного фонду України в Марківському і Новопсковському районах, а саме – Н.О.Душенко, ми вже зараз спрощуємо життя населення, що стосується послуг Пенсійного фонду» -, зазначив голова Кабичівської сільської ради М.П. Бондар.

27 квітня відбулося особисте знайомство персоналу з новим спеціалістом. Дана схема надання послуг є першою в Луганській області. І це на території Кабичівської сільської ради тільки перші кроки…



« повернутися до списку новин