Марківська районна рада

На Марківщині відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України

Переглядів: 443

23 серпня, напередодні Дня незалежності України, відзначається День Державного Прапора. Це свято – данина поваги символу держави, що пройшов довгий шлях. Під рідним прапором український народ утвердив мрію про державність, соборність і незалежність.

На Марківщині урочистості з цієї нагоди розпочалися підняттям синьо-жовтого  стягу військовослужбовцями відділу прикордонної служби «Марківка» та працівником СБУ Сергієм Кривулею, нагородженого "За мужність" III ступеня за участь в АТО, який замайорів над адмінбудівлею РДА під звуки державного гімну. 

Перед жителями та гостями селища виступив голова Марківської районної ради Андрій Лигута та голова райдержадміністрації Ігор Дзюба. Андрій Костянтинович зазначив, що прапор є не тільки символом нашої держави, а й втіленням свободи, незалежності і національної єдності українців. Державний Прапор сьогодні є значущим символом патріотизму і цілісності України, адже саме під національними прапорами кращі сини України захищають кордони рідної землі. Побажав присутнім міцного здоров’я, злагоди, достатку та мирного неба над головою.

З нагоди свята лунали тематичні пісні.



« повернутися до списку новин