Марківська районна рада

Відбулися XVІ Обласні сільські спортивні ігри «Луганщина 2016»

Переглядів: 600

24 вересня 2016 року марківський стадіон «Нива» приймав гостей вперше після реконструкції. На Марківщину завітало понад 500 спортсменів з районів області аби взяти участь в XVІ Обласних сільських спортивних іграх «Луганщина 2016».

В урочистій церемонії відкриття взяли участь голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, начальник управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації Антон Волохов, голова обласного фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Анатолій Бєлік, голова Луганського обласного відділення НОК України Микола Кравченко, представники районної влади та спортивної спільноти Луганщини.

Розпочалася урочиста частина заходу парадом всіх учасників ігор та підняттям  Державного Прапору України.

Олімпійський вогонь був підпалений кращим спортсменом Марківщини – Павлом Калюжним.

До всіх присутніх з вітальним словом звернулися гості свята.

Юрій Гарбуз відзначив листом подяки Луганської облдержадміністрації 11 луганчан за значний особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в області.

 Після урочистостей настав час самих змагань. Цього року спортсмени з усієї області випробували свої сили у таких видах спорту: гирьовому спорті, волейболі (чоловіки і жінки окремо), настільному тенісі, перетягуванні канату, легкій атлетиці, міні-футболі, шахах, шашках, армспорті.

За загальним результатом третє місце вибороли представники Кремінського району, другими стали старобільчани, а перемога дісталася спортсменам з Новопсковського району.

За перемогу на Всеукраїнському рівні буде змагатися команда Луганської області, яку сформують переможці та призери змагань «Луганщина 2016».

24 вересня не тільки марківчани відчули неперевершену та зігріваючу атмосферу стадіону «Нива», не зважаючи навіть на доволі осінню погоду. З відкритими обіймами зустрів оновлений спортивний об'єкт всіх учасників змагань. На реконструкцію «Ниви» було виділено майже 2,5 мільйона гривень з обласного бюджету.

Нехай це оновлення слугує черговим натхненням для всіх представників Марківщини. Нехай кількість спортивних досягнень примножується з кожним роком, а наш рідний стадіон буде тільки в цьому допомагати.   

                   

                   

 

 



« повернутися до списку новин