Марківська районна рада

НА МАРКІВЩИНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Переглядів: 714

23 серпня з нагоди Дня Державного Прапора України, на площі біля адмінбудівлі відбулася офіційна церемонія підняття Синьо-жовтого стяга. Почесну місію було покладено на військовослужбовців відділу прикордонної служби «Марківка» I категорії типу «Б».

Наш прапор - це символ свободи і незалежності України. Його повинні берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.

З вітальним словом виступили голова Марківської районної ради Андрій Лигута, перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації Олена Цовма та голова селищної ради Ігор Дзюба.

Під звуки Державного Гімну, який виконав Олексій Фатеєв, над Марківщиною замайорів символ української незалежності.

Пісенними та танцювальними номерами вітали жителів селища працівники районного Будинку культури та школи естетичного виховання, учні гімназії.

В церемонії підняття Державного Прапора України взяли участь колективи установ та організацій району, працівники органів місцевого самоврядування, військовослужбовці, учасники АТО, громадськість.

Нехай завжди гордо майорить над Батьківщиною стяг нашої волі, єдності та могутності українського народу!



« повернутися до списку новин