Марківська районна рада

Засідання двох профільних комісій районної ради

Переглядів: 477

27 серпня 2020 року  відбулося засідання двох постійних комісій районної ради з питань діяльності депутатів, законності та інформації та з питань комунальної власності, промисловості, будівництва, житлового комунального господарства, зв’язку та торгівлі.

Члени профільних комісій розглянули ряд питань:

  1. Про призначення Третяка А.М. на посаду директора КНП «Марківська багатопрофільна лікарня Марківської районної ради».
  2. Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану КНП «Марківська багатопрофільна лікарня Марківської районної ради».
  3. Про внесення змін до Статуту КНП «Марківська багатопрофільна лікарня Марківської районної ради».
  4. Про розгляд листів КНП «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марківської районної ради від 25.08.2020 року № 914, № 915, № 916.
  5. Про внесення змін до рішень сесії Марківської районної ради Луганської області від 26 червня 2020 року № 52/13 «Про затвердження статуту комунального закладу «Марківська централізована бібліотечна система (ЦБС)» у новій редакції» та від 26 червня 2020 року № 52/11 «Про затвердження статуту початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу ( школа естетичного виховання) Марківського району Луганської області у новій редакції».
  6. Про передачу комунальних установ та нерухомого і рухомого майна у власність Марківської селищної ради.

 

 



« повернутися до списку новин