Марківська районна рада

Кризька ЗОШ відзначила свій 50 – річний ювілей

Переглядів: 693

Цього року ювілейний шкільний дзвінок пролунав для учнів, учителів, випускників різних років, ветеранів педагогічної праці, гостей у Кризькій загальноосвітній школі І−ІІІ ступенів.

Урочисто, але по-домашньому тепло, кризчани відсвяткували 50 річний ювілей від дня народження рідної школи.

Лилося піснею учнівське дзвінкоголосся, раділи педагоги, що так багато людей завітало на свято, витирали сльози однокласники, які зустрілися через десятки літ. Кожне слово, сказане господарем свята – директором Олександром Пономарем карбувалося в пам’яті випускників, бо воно – про них, про їхнє життя і про одвічну любов – рідну Кризьку ЗОШ. Також директор закладу висловив подяку найстаршим, найдосвідченішим педагогам, які створили і передали кращі освітянські традиції колективу.

Також з ювілейною датою всіх присутніх вітали заступник голови Марківської районної ради Галина Худик, заступник голови райдержадміністрації Ігор Копатько, начальник відділу освіти райдержадміністрації Анатолій Бородавка та депутати селищної ради. 

Славних 50! Попри поважний вік, школа ще молода, повна сил. Вона красується на все село. Це священна домівка, а в ній – велика родина, велика сім’я.

Свято тривало більше двох годин та, безумовно, залишило світлі спогади в серцях всіх, хто був на ньому присутній.

Випускники та гості свята ще довго спілкувалися в школі, адже дитинство – це  щаслива пора, це місце, куди хочеться повертатися душею знов і знов.

 



« повернутися до списку новин