Марківська районна рада

День юриста України

Переглядів: 545

 

Шановні юристи!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – дня юриста України !

 Бути юристом почесно і відповідально.  На людей цієї професії покладено місію знати право та захищати право. Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня до правознавців за порадою та юридичною допомогою звертаються тисячі громадян.

  Обравши нелегкий шлях вартових законності, який вимагає кришталевої чесності, принциповості, неупередженості, об’єктивності, впевнений, що Ви і надалі вірно служитимете інтересам України та її громадянам, з честю будете примножувати славні традиції своєї професії, будете докладати зусиль для утвердження на теренах нашого району верховенства права та справедливості.

Прийміть від імені депутатського корпусу районної ради та від себе особисто слова глибокої вдячності за високий професіоналізм, активну  участь у поширені правових знань та посилені соціального захисту наших громадян.

Бажаю вам життєвої наснаги та невичерпної енергії у вашій благородній справі, мужності й непохитності. Нехай на вашому боці завжди будуть Закон, Правда та Справедливість. А у ваших родинах панує добробут, щастя, вдача та злагода.

 

З повагою,

Голова Марківської районної ради  Андрій Лигута
Депутатський корпус районної ради

 



« повернутися до списку новин