Марківська районна рада

Привітання з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва

Переглядів: 997

Шановні працівники закладів культури району

        та аматори народного мистецтва!

Щороку, 9 листопада, в Україні відзначають своє професійне свято люди, які здавна покликані нести в народ прекрасне: музику, пісню, малюнок, книгу… Відтак цього дня вітають усіх, хто має відношення до творчості.
Ні для кого не секрет, що працівники закладів культури Марківського району - талановиті. Жодне свято в районі не обходиться без їх участі. Завдяки їм святкові заходи проходять в гарному та піднесеному настрої. 
Працівники галузі культури дарують людям духовне задоволення, щастя й радість, просуваючи саме українську культуру, яка є унікальною, колоритною й оригінальною.
Щиро вдячні працівникам будинків культури та сільських клубів , бібліотек, мистецьких навчальних закладів, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки.
Пам’ятайте, ви люди, які працюють теплом свого серця, кожного дня ви даруєте часточку своєї душі, тому нехай ваша доброта повертається до вас сторицею. Нехай у ваших домівках завжди горить світло тепла та благополуччя. Здоров’я вам та вашим родинам, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасаючого прагнення до самовдосконалення, творчого натхнення, мирного неба вам та всій Україні!
З Всеукраїнським Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

 

З повагою, 
голова Марківської районної ради                         А.К. Лигута



« повернутися до списку новин