Марківська районна рада

Святковий захід, присвячений Дню  пам'яті та примирення і 72 - й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Переглядів: 596

8 травня поточного року в районному Будинку культури відбувся святковий захід, присвячений Дню  пам'яті та примирення і 72 - й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Голова Марківської районної ради А.К. Лигута та перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації С.М. Трубіцин привітали усіх ветеранів з цим величним днем 72-ої річниці перемоги над нацизмом та наголосили на тому, що ми - нащадки великих героїв, маємо берегти нашу свободу, єдність і демократію. Від щирого серця Андрій Костянтинович побажав дорогим ветеранам миру, довгих років життя, злагоди та достатку в домі.

По закінченню офіційної частини концерт продовжили художні колективи району. Спогади поглинали присутніх ветеранів під час інсценування віршів, торкали душу пісні воєнних років, нагадували про юність яскраві танці.

Та якими б яскравими не були виступи художніх колективів, основою концерту була атмосфера воєнних років, тому головна  мета  сучасного покоління - берегти ці спогади, вчитись на минулому та шанувати їх пам`ять.

Напередодні свята керівники району відвідали ветеранів Другої світової війни, привітали їх із наступаючим святом Великої Перемоги та вручили пам’ятні подарунки.



« повернутися до списку новин