Марківська районна рада

Футбольний матч "Нива" - "Новоайдар"

Переглядів: 600

10 вересня 2016 року на марківському стадіоні "Нива" відбувся матч між командами "Нива" (Марківка) та представниками Новоайдару.

В першому таймі марківська команда по справжньому змусила похвилюватися вболівальників. Бо жодна з незліченної кількості гольових атак довго не завершувалася голом.

Начебто й перевага на полі була за "Нивою", але перший тайм завершився без відкритого рахунку.

Після перерви, обмінявшись позиціями на полі, команди знову розпочали боротьбу. І цього разу атак збоку команди Марківщини було не в меншій кількості.

Перший гол забив Максим Тищенко. Вдруге влучно відправив м'яч до воріт суперника знову ж Максим Тищенко.

Завершився матч "Нива" - Новоайдар з рахунком - 2:0, тобто перемогою команди Марківського району.

Саме під час футбольних матчів відчуваються ті самі зустрічі поколінь. І, напевно, підтримка молодого покоління старшим є чи не найголовнішою підтримкою на стадіоні.

Велика вдячність ветеранам футболу Марківщини, котрі, завжди, не зважаючи на обставини,присутні на глядацьких трибунах. Дякуючи саме таким представникам є на кого рівнятися. І,мабуть, завдяки достойним прикладам є чим пишатися й прагнути досягати більшого.

Дякуємо всім за футбол! Хотілося б, щоб така атмосфера, що притаманна лише футболу залишалася на марківській землі на протязі ще не одного десятиліття.

А футбольній збірній району бажаємо натхнення на наступних матчах та, звісно ж, обійтися без травм.

ВІРИМО В КОМАНДУ МАРКІВЩИНИ!!!

Вікторія Кліщова – прес-секретар команди «Нива»



« повернутися до списку новин