Марківська районна рада

«Добре проведене літо - запорука міцного здоров’я  та відмінного настрою»

Переглядів: 436


 

Позаміський дитячий табір оздоровлення та відпочинку «Лісова Галявина» гостинно прийняв 86 дітей з усього району.
На урочисте відкриття першої табірної зміни 20 червня завітали голова Марківської районної ради Андрій Лигута, голова райдержадміністрації Ігор Дзюба, а також батьки, бабусі й дідусі юних таборян.
У своєму зверненні до дітей Андрій Лигута побажав юним відпочивальникам цікаво і весело провести час, добре відпочити, набратися здоров’я, сил, енергії та незабутніх вражень.
Святкова лінійка з нагоди відкриття першої табірної зміни пройшла в урочистій атмосфері. Поселялись таборяни ще кілька днів тому. Отже за короткий проміжок часу уже познайомились, облаштувались та підготували концертні номери до урочистого відкриття зміни. Діти читали вірші, співали пісень, виконували танцювальні композиції. Саме з такої чудової атмосфери свята і розпочався сезон оздоровлення у таборі “Лісова Галявина”.
Дітей чекає безліч цікавих заходів, змагань, конкурсів та екскурсій. А мальовничі краєвиди, свіже повітря з надлишком додадуть бадьорості, гарного настрою.
Кращого відпочинку годі й бажати для дитини, адже для збереження і зміцнення здоров’я величезне значення має саме активний відпочинок.



« повернутися до списку новин