Марківська районна рада

Засідання колегії Марківської РДА

Переглядів: 484

 

Сьогодні, 30 травня поточного року, голова Марківської районної ради Андрій Лигута взяв участь у засіданні колегії райдержадміністрації.

Згідно порядку денного першим звучало питання підготовки закладів освіти до 2018 – 2019 навчального року та роботи в осінньо – зимовий період. Доповів присутнім начальник відділу освіти Марківської РДА Анатолій Бородавка.

Наступним обговорювалося затвердження заходів щодо організаційного і фінансового забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2018 року. Доповів начальник УСЗН райдержадміністрації Сергій Брюховецький.

Про підсумки роботи підприємств житлово – комунального господарства в опалювальний період 2017- 2018 років та затвердження Плану організаційних заходів і складу районного штабу з підготовки житлово – комунального господарства та об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо – зимовий період 2018 – 2019 років проінформувала  начальник відділу містобудування, архітектури, житлово – комунального господарства, будівництва та інфраструктури райдержадміністрації Тетяна Качмарик.

З четвертого питання порядку денного: аналіз діяльності райдержадміністрації за 2017 рік, доповіла головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі Марківської РДА Наталія Єременко.

Начальник управління АПР райдержадміністраціїорганізації Володимир Каркачов доповів про перспективи створення сімейних ферм та молочних кооперативів.

Також, перед присутніми виступив директор КУ ФСК «Нива» Олександр Онопрієнко, який звітував про роботу Марківської районної комунальної установи фізкультурно – спортивний комплекс «Нива» за 2017 рік та поточний період 2018 року.

За підсумками засідання колегії райдержадміністрації прийняті відповідні рішення.

 



« повернутися до списку новин