Марківська районна рада

Створення Луганської обласної молодіжної ради

Переглядів: 575

6 квітня 2017 року голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз підписав розпорядження про створення Луганської обласної молодіжної ради, а також взяв участь в першому засіданні.

Учасниками в роботі були заступник голови Луганської обласної адміністрації – Ольга Лішик та начальник управління молоді та спорту Луганської обласної адміністрації – Антон Волохов.

У вступному слові Юрій Гарбуз обговорив з присутніми членами подальші плани розвитку Луганської області, зокрема мова йшла про нове бачення розвитку вищої освіти на нашій території. Також молодіжна ініціатива та не стандартне бачення має у подальшому тільки прогресувати і виходити на вищі рівні. Юрій Гарбуз виступив з пропозицією створити асоціацію молоді Луганщини.

Членами обласної молодіжної ради від Марківського району є головний редактор радіоінформаційної організації «Марківська районна редакція радіомовлення» - Вікторія Кліщова та представник Марківського професійного аграрного ліцею - В'ячеслав Гольчиков.

Про проблемні питання, які є на Марківщині та нові в своєму роді молодіжні напрямки представники району повідомили керівнику області та всім присутнім. На відміну від деяких районів, перші кроки на шляху до створення молодіжних об'єднань в нашому районі вже зроблено.

Адже, майже рік тому згуртованість навколо футболу поступово дає свої результати. Засновані фан-клуб футболу Марківщини та «ОФІЦІЙНА ГРУПА МАРКІВСЬКОГО ФУТБОЛУ» в соціальних мережах спровокували не аби яку активність серед великої кількості населення, тим самим поєднало однодумців та зацікавило молодь до занять спортом та відійти від пасивного способу життя. Завдяки підтримці районної ради - це тільки перші кроки.

Також в пріоритеті стоїть налагодження більш тісного зв'язку сьогодення зі старшим поколінням.

Одноголосним рішенням члени молодіжної ради підтримали створення молодіжної асоціації Луганської області. У подальшому буде вестися активна та насичена робота щодо перспективного розвитку молодіжних рухів, зокрема і на Марквщині.



« повернутися до списку новин