Марківська районна рада

З Днем вихователя і всіх дошкільних працівників!

Переглядів: 425

 

Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів!

  

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем вихователя та всіх дошкільних працівників.

Безперечно, дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість і закладаються основи здоров'я.

Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За допомогою своїх вихователів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Професія вихователя вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майбутнє. Той фундамент, який закладається з самого дитинства, служить опорою і основою в подальшому житті.

Щиросердно вітаю зі святом всіх працівників дошкільних установ, які віддають щоденно тепло своїх сердець дітям! Впевнені, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців у дитячому садку в радісний і щасливий період життя!

Прийміть щирі вітання з професійним святом, ви заслуговуєте на шану і повагу від суспільства, адже щодня віддаєте тепло своїх сердець дітям!

Зичу вам міцного здоров'я, щастя, добра та натхнення, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу від дітей та батьків.

 

З повагою,

голова Марківської районної ради                                    А.К. Лигута

 



« повернутися до списку новин