Марківська районна рада

З Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Переглядів: 486

Любі жінки!

Щиро вітаю вас зі святом весни, любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Це свято є символом усього найкращого, що є у нас в житті – сердечності, доброти, кохання, радості і тепла.

Ми схиляємось перед головним жіночим талантом – віддавати свої найкращі якості близьким людям: душевне тепло, щедрість, людяність.

У вас все виходить красиво: жити, працювати, творити, любити і бути коханими. При всіх складнощах нашого життя, ви, дорогі жінки, не тільки підтримуєте домашнє вогнище і долаєте всі негаразди, але й надихаєте чоловіків на великі справи і досягнення благородних цілей.

В найважливіших сферах життя району працює значна кількість жінок.

Це - вчителі, медики, працівники культури, торгівлі, поштового зв'язку, сільськогосподарських підприємств та багатьох інших професій. І працюють чесно, з високим почуттям обов'язку і відповідальності.

Завдяки старанням жінок створюються матеріальні блага, зберігаються духовні і сімейні традиції, а мужність, витримка і стійкість, з якими ви долає життєві труднощі, викликають захоплення.

Світлого дня 8 Березня зичу всім вам величезного щастя, поваги від колег, добра від людей, радості від дітей. Бажаю, аби вас оточували лише достойні люди. Щоб кожен прийдешній день ви зустрічали зпосмішкою, впевненістю та передчуттям свята. А нова весна нехай подарує радість в особистому житті та успіх у професійній діяльності! Добробуту і затишку в оселях, щирого кохання, міцного здоров’я , оптимізму і легкості у повсякденні!

Нехай кожна з вас щодня відчуває себе єдиною і неповторною, а здійснення ваших мрій і бажань буде високою метою для всіх справжніх чоловіків!

Зі святом вас, дорога наша прекрасна половина!

З повагою,

Голова Марківської районної ради                  Андрій Лигута

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин