Марківська районна рада

Створено веб - портал Пенсійного фонду

Переглядів: 591

Зареєструйтеся та контролюйте!

    Пенсійний фонд постійно вдосконалює надання послуг, а саме розширює можливість надання електронних послуг.
Створення веб-порталу – ще один крок до того, щоб спростити спілкування громадян із Пенсійним фондом, максимально наблизити наші послуги до людей. Уже тепер громадяни можуть звертатися до працівників Пенсійного фонду через веб-портал Фонду, отримуючи консультації та відповіді на свої звернення, з’ясовуючи, які внески й коли було сплачено.
Пенсіонери – користувачі порталу, мають змогу не виходячи з дому, отримати відомості зі своєї пенсійної справи, а саме суму призначеної пенсії з урахуванням всіх надбавок та підвищень до пенсії, вид пенсії, відправити скаргу до управління, на яку обов’язково прийде відповідь, адже кожне звернення фіксується електронною системою і перебуває на контролі.
Застрахована особа (працівник), яка зареєстрована на порталі, може переглядати свої дані із системи персоніфікованого обліку а саме:

  • перелік страхувальників, які подають про вас відомості в систему персоніфікованого об­ліку:

-   за кожний місяць почи­наючи з 2000 року інформа­цію про кожну застраховану особу щодо суми заробітку, з якої сплачено страхові внески, кількості днів для стажу, відміт­ки про сплату пенсійного/єди­ного внеску. А також загальні  показники за кожен рік помі­сячно: загальну суму заробіт­ку, з якого сплачено страхові внески (усього та в межах мак­симальної величини), страхо­вий стаж;

-  відомості про спеціаль­ний (пільговий) стаж і про стаж, який зараховують без спла­ти страхових внесків (БСВ) за страхувальниками та за ро­ками.

    Щоб зареєструватися на веб-порталі Вам необхідно особисто звернутися до нашого управління, взявши з собою реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) і паспорт, аби вже на місці оформити відповідну заяву. Уся процедура займе лише декілька хвилин.
    Веб-портал – досить потужна інформаційно-аналітична система, яка має власну систему захисту інформації, що пройшла відповідну експертизу, і відповідний експертний висновок. Така система унеможливлює доступ сторонніх осіб до конфіденційної персональної інформації.

 

Начальник відділу ведення ЕР

та підтримки  ІАС                                                                     Ігор Рак



« повернутися до списку новин