Марківська районна рада

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ З НАГОДИ 32-Ї РОКОВИНИ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

Переглядів: 400

 

Шановні земляки!

Шановні учасники ліквідації наслідків

аварії на Чорнобильській АЕС!

Чорнобиль… Біль нашої землі. Скільки б не минуло років, все одно це слово полум’янітиме чорним вогнищем скорботи.

У битву з радіаційною стихією вступили всі, хто відчував відповідальність за долю рідної землі, яку спіткало велике горе, за долю всієї планети. Різні люди – різні долі. Всі різними шляхами потрапляли до зони відчуження для виконання обов’язків ліквідаторів. Здебільшого приборкувати радіаційне лихо йшли не за власним бажанням, але не було серед них таких, хто ховався за спини товаришів. Усі вони однаково мужньо несли свій хрест ліквідатора наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Чорнобиль... Урок, який ми не повинні забувати ніколи, бо це надто гіркий урок втрат, урок мужності та стійкості водночас.

Сьогодні ми низько вклоняємося жертовності тих, хто прийняв на себе перший удар ядерної стихії та пішов у безсмертя, залишивши біль і смуток у наших серцях.

З глибокою шаною схиляємо голови перед вами, шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, за ваш подвиг ціною власного здоров’я, за те, що ви стали на шляху сліпої ядерної стихії і тим самим захистили не лише українську землю, а й усе людство від смертельної небезпеки.

Щиро бажаю вам щастя і довгих років життя, благополуччя та добробуту.

Хай назавжди залишиться в минулому і ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і процвітання.

 

З повагою, 

голова районної ради                    А.К. Лигута

 

 



« повернутися до списку новин