Марківська районна рада

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ НА ЧЕСТЬ АГРАРІЇВ МАРКІВЩИНИ

Переглядів: 311

17 листопада в Україні відзначатимуть День працівників сільського господарства. Урочистості, приурочені цьому святу, відбулись у нашому районі 15 листопада. Працівники полів і ферм, керівники, спеціалісти агроформувань зібралися у районному Будинку культури, щоб відзначити своє професійне свято.
На святкування були запрошені ветерани праці, хлібороби, механізатори, тваринники, фермери, працівники сільського господарства, всі, хто своєю невтомною працею забезпечує розвиток сільського господарства району.
З вітальною промовою до учасників святкового дійства звернулися голова Марківської районної ради Андрій Лигута, перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації Олена Цовма та голова селищної ради Ігор Дзюба.
Андрій Костянтинович подякував всім аграріям району за титанічний труд, який було вкладено протягом поточного року для забезпечення високих показників роботи в агропромисловому комплексі району. Зазначив, що, незважаючи на складні погодні умови, ціни на мінеральні добрива, засоби захисту, паливно-мастильні матеріали та запасні частини, сільгосппідприємствам району вдалося в стислі строки і на високому агротехнічному рівні провести комплекс весняно-польових робіт та збирання вирощеного врожаю, підготовку ґрунту і посів озимих культур під урожай 2020 року.
За особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу району та досягнення в праці ряд кращих працівників сільськогосподарської галузі відзначили почесними грамотами районної ради та районної державної адміністрації.
На знак глибокої шани і вдячності за повсякденну турботу про селян від керівництва району всім керівникам сільськогосподарських підприємств були вручені короваї, як символ хліборобської праці добра і достатку.
Також на свято завітали перший заступник, в.о. голови Міловської районної державної адміністрації Віталій Рукавіцин, заступник голови районної ради Олег Кошуба, начальник відділу культури Міловської РДА Оксана Дубук.
Продовжився захід святковим концертом. Свою творчість гостям подарували кращі представники аматорських колективів Міловщини.



« повернутися до списку новин