Марківська районна рада

Кубок "Надії" обласної федерації футболу здобула команда "Нива"

Переглядів: 378

21 жовтня 2018 року у фіналі Кубка "Надії" Луганської області в м.Старобільську зустрілися одвічні суперники команда "Нива" Марківського району та команда "Новопсков" Новопсковського району. Як і передбачалося, гра була напруженою та емоційною. 
В першому таймі переваги ні за одною командою не було, а гольовий момент використали марківчани. Автором голу став капітан команди Олександр Білик.
В другому таймі марківська команда грала гостріше, особливо виділився своєю грою форвард Сергій Гура, який зробив дубль і голи в його виконанні були красивими, рахунок став 3:0. Після цього новопсковська команда скоротила рахунок, забивши один м’яч. До логічної перемоги був забитий м’яч Дмитром Андрієнком, остаточний рахунок 4:1 на користь команди "Нива".
В цьому матчі команда показала дуже прекрасну колективну гру з високою організацією, як оборони, так і атак. Це відмітили всі вболівальники, які приїхали підтримати свою команду "Нива", а їх було дуже багато. Як завжди підтримали команду перші керівники району голова районної ради Андрій Лигута та голова Марківської райдержадміністрації Ігор Дзюба.
Кубок Надії Луганської області , медалі та грамоти команді "Нива" вручив голова Луганської обласної федерації Ігор Шопін.Ми дякуємо нашій команді за перемогу у такому важливому завершальному матчі сезону 2018 року.



« повернутися до списку новин