Марківська районна рада

Випускні бали у КДНЗ "Надія" та КДНЗ "Колосочок"

Переглядів: 360

Кінець травня щорічно ознаменований завершенням навчального процесу, проведенням свята останнього дзвоника та випускних. Отож, 27 травня відбулися випускні бали у КДНЗ (ясла-садок) „Надія” у селі Курячівка та КДНЗ №3 «Колосочок» у смт. Марківка.
Випускний у дитячому садочку – це своєрідний перший рубіж для дошкільнят та їх батьків, адже попереду – нові горизонти і стільки незвіданого й цікавого!
Під час урочистостей випускники читали вірші про те, як їм жилося у садочку, виконували пісні, танцювали таночки.
Вихователі затамувавши подих дивились на своїх вихованців із гордістю і сумом. Кожний випуск – це відрізок життя, кожна група – це частина душі. Усі ці роки вони намагалися стати для дітей друзями, помічниками, однодумцями, набути в їх очах поваги і авторитету.
На святі були присутні почесні гості: голова райдержадміністрації Ігор Дзюба та заступник голови Марківської районної ради Галина Худик. Вони привітали випускників зі святом, побажали їм цікавого навчання, вміння та старання, подарували пам’ятні подарунки. А також нагородили випускників дипломами про закінчення дитячого закладу.
Теплими словами привітала своїх вихованців завідувачі КДНЗ Людмила Опанасенко та Поліна Філоненко відповідно. Щиро побажали дітям знайти своє місце в житті, добра, успіху та гарно відпочити влітку. 
Від імені всіх батьків і дітей були сказані слова подяки вихователям і всім працівникам дитячого садка.
Яскравим і незабутнім став хвилюючий момент, де в пам'ять про дошкільне дитинство діти загадавши свої найзаповітніші мрії, в небо відпустили повітряні кульки.
Пройде час, а в малят залишаться добрі спогади про їх дошкільне життя, яке вони згадуватимуть через багато років з любов’ю та вдячністю. Ото ж бажаємо випускникам успіху у здобутті знань, а їхнім батькам підтримки та терпіння, щоб батьківське плече завжди було для дітей надійною опорою та оберегом.



« повернутися до списку новин