Марківська районна рада

Неправомірна вигода—шлях за грати!

Переглядів: 463

           Неправомірна вигода—шлях за грати!

 

08.09.2017року за процесуального керівництва Марківського відділу Старобільської місцевої прокуратури, слідчими Марківського відділу поліції ГУНП України в Луганській області, співробітниками Управління захисту економіки Національної поліції України та працівниками Служби безпеки України під час отримання неправомірної вигоди затримано тимчасово виконувача обов’язків директора одного з навчальних закладів Марківського району Луганської області (ч. 3 ст. 368 КК України)

Встановлено, що керівник одного з навчальних закладів Марківського району Луганської області вимагав та отримав неправомірну вигоду, а саме грошові кошти у сумі 2 тис грн, від мешканця району за працевлаштування у вказаний навчальний заклад.

Посадовця було затримано безпосередньо під час отримання хабара у його службовому кабінеті.

Слідчим суддею Марківского районного суду йому обрано запобіжний захід  у вигляді тримання під вартою.

Разом із тим, судом встановлено розмір застави в сумі 134 тис. грн., у разі внесення якої, на отримувача неправомірної вигоди покладаються наступні обов’язки: не відлучатись з місця проживання без дозволу слідчого, прокурора або суду; повідомляти слідчого, прокурора або суд про зміну свого місця проживання.  

Досудове слідство триває.

 

Начальник Марківського  відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                      

юрист 2 класу                                                                     О. Романенко

 



« повернутися до списку новин