Марківська районна рада

В День працівників культури та майстрів народного мистецтва хотілося б відзначити працівника культури з великої літери, творчу людину

Переглядів: 679

В День працівників культури та майстрів народного мистецтва хотілося б відзначити Інну Василівну Некрасову – працівника культури з великої літери, творчу людину.
Інна Василівна Нєкрасова, з 2002 року очолює Ліснополянський сільський Будинок культури. За роки її керівництва учнівська молодь, жителі села стали активними учасниками художньої самодіяльності, переможцями районних фестивалів та конкурсів.
Відомий в районі і не тільки фольклорний колектив «Вербиченька», який існує при сільському Будинку культури, неодноразові учасники районних, обласних та міжнародних конкурсів.
Завдяки Інні Василівні (яка, до речі, є в складі колективу) «Вербиченька» (художній керівник В.В. Жарко) у 2010 році взяв участь в Міжнародному конкурсі «Вулиця Дружби», в 2013 році – «Співуча родина», в якому дійшли до півфіналу, який проходив у м. Києві.
Танцювальний колектив «Арт – клуб», який очолює Інна Василівна, зібрав в собі дітей різного віку та є активним учасником різноманітних районних заходів.
Жодне свято в селі не проходить без виступів учасників художньої самодіяльності, організацією та підготовкою яких займається І.В. Нєкрасова.
Під керівництвом директора клубу учні Ліснополянської ЗОШ I-III ст. на високому рівні представляють школу в районних оглядах – конкурсах, творчих змаганнях.
Інна Василівна активна в суспільному житті села та району, обрана депутатом Марківської районної ради сьомого скликання, член постійної комісії з питань соціальної політики, молоді і спорту, здоров’я, освіти та культури.
Велика подяка за Вашу благородну місію – зберігати, творити та примножувати національну культуру. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у Вашому серці!



« повернутися до списку новин