Марківська районна рада

Бондарівська гімназія відзначила свій 50 – річний ювілей

Переглядів: 529

Урочисто, але по-домашньому тепло, свій 50 – річний ювілей відзначила Бондарівська гімназія Марківського району.
На урочистості з нагоди відзначення цієї знаменної дати зібралися вчителі, випускники різних років, учні, батьки, ветерани педагогічної праці, начальник відділу освіти РДА, голова сільської ради та почесні гості. Серед запрошених – керівники району – голова Марківської районної ради Андрій Лигута, голова районної державної адміністрації Ігор Дзюба та заступник голови районної ради Галина Худик.
У своєму виступі директор гімназії Ірина Тіщенко розповіла про те, що вдалося зробити за час її керування, поділилася планами на майбутнє. Подякувала найстаршим, найдосвідченішим педагогам, які створили і передали кращі освітянські традиції колективу. Наголосивши, що у школі працює творчий та невтомний у своїх ідеях і пошуках колектив. Це вчителі-ентузіасти, які продовжують справу, започатковану у 1968 році. Побажала міцного здоров'я і благополуччя, терпіння й оптимізму, успіхів у нелегкій, але такій важливій праці!
Сьогодні велика родина закладу налічує 124 учні, та 21 педагогічний працівник. Бондарівська гімназія — активний учасник обласних та Всеукраїнських проектів. Серед учнів гімназії є переможці і призери олімпіад та конкурсів різних рівнів.
За 50 років із школи випущено більше 2000 учнів, які знайшли своє місце й успішно працюють у різних галузях господарства, культури, науки, освіти.
В ході святкування згадали директорів, які в свій час очолювали заклад, вчителів, які працювали в стінах цієї школі, та хвилиною мовчання вшанували педагогів, які відійшли у вічність.
З нагоди відзначення 50-річного ювілею, від керівників району, від присутніх гостей були вручені подарунки для навчального закладу.
Колектив та учні школи підготували для присутніх святкову концертну програму. В свою чергу, глядачі нагороджували артистів бурхливими оплесками за талановиті виступи. Свято тривало більше двох годин та, безумовно, залишило світлі спогади в серцях всіх, хто був на ньому присутній.



« повернутися до списку новин