Марківська районна рада

Привітання з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Переглядів: 2080

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Вітаю вас із професійним святом! Без сучасних комунікацій сьогодні неможливе сучасне, цивілізоване, повноцінне життя. Ваша праця дозволяє мешканцям найвіддаленіших населених пунктів відчувати себе у центрі подій, бути поінформованими.

Продовжуючи кращі традиції, працюючи натхненно і самовіддано, ви завжди знаходитесь на передових позиціях розбудови інформаційного простору Марківського  району. Ваша робота вимагає нових підходів та узгодженості дій безлічі висококласних фахівців, енергійних, талановитих і креативних людей.

Найголовнішими показниками вашої роботи є відповідальне і творче ставлення до справи, динамічність, постійне вдосконалення. Ваша щоденна праця сприяє інформаційному наповненню суспільного життя, прозорості усіх політичних процесів, донесенню до глядачів та слухачів найсвіжіших новин, адже радіо та телебачення є найдоступнішими та найоперативнішими засобами масової інформації.

Тож щиро бажаю успіхів і натхнення, щоб ваша праця приносила вам тільки задоволення та приємні емоції. Нехай всі ваші найсміливіші плани будуть втілені у життя. Миру та благополуччя вам і вашим рідним! 

З повагою,

голова Марківської районної ради         А.К. Лигута 



« повернутися до списку новин