Марківська районна рада

Робочий візит делегації з Луганської області до Люблінського району Рівненської області та Республіки Польща

Переглядів: 427

 

З метою налагодження співпраці та обміну досвідом з робочим візитом до Корецького району Рівненської області завітала делегація з Луганської області:  голова Марківської районної ради Андрій Лигута, голова Білокуракінської РДА Сергій Іванюченко та директор Білокуракінського елеватору Василь Мітін.

Голова райдержадміністрації Корецького району Рівненської області Сергій Черній та голова районної ради Ігор Хоменчук ознайомили своїх колег із об’єктами соціально-економічної та культурної сфер, навчальними закладами та особлива увага під час візиту була приділена РТМО. Також обговорено питання щодо роботи депутатського корпусу районної ради, децентралізації тощо.

На запрошення керівництва району гості з Луганщини взяли участь у святі «Дожинки» в Люблінському повіті Люблінського воєводства Республіки Польща. Делегація мала можливість поспілкуватися зі старостою Люблінського повіту Павлом Пікулою.

Гості отримали багато позитивних вражень та домовились про подальшу плідну співпрацю між Корецьким районом Рівненської області та Марківським , Білокуракинським районами Луганської області з Люблінським повітом Люблінського воєводства Республіки Польща. Чергову зустріч планується провести в жовтні місяці поточного року з підписанням меморандуму.  



« повернутися до списку новин