Марківська районна рада

В Україні тривають Дні безпеки руху дітей

Переглядів: 652

В Україні тривають Дні безпеки руху дітей

 

Інспектори СБДР Луганщини проводять  різноманітні заходи по попередженню дитячого дорожньо-транспортного травматизму.       Профілактика дитячого дорожньо-транспортного травматизму була і залишається одним з пріоритетних напрямків діяльності секторів з безпеки дорожнього руху. Така робота не може бути епізодичною, а тому працівники СБДР впродовж всього навчального року будуть проводити у навчальних закладах уроки з безпеки руху, різноманітні конкурси та вікторини. 

Позаду  літні канікули. Багато маленьких школярів  пішли до школи. Тому в кожному учбовому закладі  проводяться заходи по попередженню аварійності  з участю малюків під назвою «Увага! Діти на дорозі!».

На передодні  нового навчального року  інспектори СБДР проводять  бесіди  з батьками та дітьми  при несенні служби  по нагляду за дорожнім рухом. Радять  їм  вже зараз  продумати безпечний шлях дитини  від школи до дому.

Також інспектори СБДР несуть службу  поблизу шкільних базарів та  в місцях  скупчення   людей, проводяться  комісійний обстеження  шляхової мережі  поблизу  учбових закладів. В ці дні поновлюється дорожня розмітка особливо в районах нерегульованих  пішохідних переходів.

Крім того співробітники СБДР приділяють увагу перевізникам, які здійснюють перевезення організованих груп дітей. Проводиться профілактична робота з батьками, які перевозять малюків на власному транспорті.

Робота з дітьми не буде обмежена Днями безпеки. Конкурси і вікторини, веселі змагання і перегляд тематичних мультфільмів очікують малюків упродовж всього навчального року.

Працівники СБДР впевнені – кропітка робота принесе свої результати, що допоможе істотно знизити кількість ДТП за участю дітей. У майбутньому ці діти стануть відповідальними водіями і уважними пішоходами, а це означає – рух на наших дорогах буде безпечним і комфортним.

 

Інспектор сектору Безпеки

дорожнього руху Марківського  ВП

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин