Марківська районна рада

З Днем юриста України!

Переглядів: 294

Шановні служителі закону!

Щиро вітаю вас із професійним святом!
Напевно, немає такої сфери діяльності, немає жодного підприємства або організації, які б зуміли обійтися без консультацій юриста. Праця правознавця завжди в пошані, вона визнана суспільством. Підтвердженням тому є професійне свято, День юриста, що щорічно відзначається 8 жовтня.
Ви відстоюєте законні інтереси громадян, захищаєте їх права в судах, відновлюєте справедливість. Тому відповідальність вашої роботи постійно зростає, стає більш вагомою і значимою.
Я впевнений, що юристи Марківщини, яким властиве почуття відповідальності, й надалі вірно служитимуть інтересам жителів району, з честю примножуватимуть славні традиції своєї професії, докладатимуть зусиль задля утвердження на теренах краю ідеалів верховенства права та справедливості.
У день вашого професійного свята прийміть слова глибокої вдячності за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту наших громадян та найщиріші побажання міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, нових професійних перемог благополуччя та мирного неба над головою!

 

З повагою,
голова Марківської районної ради          А.К. Лигута

 



« повернутися до списку новин