Марківська районна рада

На Луганщині судитимуть посадовця Марківської РДА за фактом розтрати чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм становищем

Переглядів: 545

На Луганщині судитимуть посадовця Марківської РДА

за фактом розтрати чужого майна шляхом зловживання

службовою особою своїм становищем

 

Марківським  відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом розтрати чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 191 КК України)

Розслідуванням встановлено, що протягом 2014-2017 років начальник одного з підрозділів Марківської районної державної адміністрації, зловживаючи своїм службовим становищем, за попередньою змовою з підлеглими працівниками, умисно з корисливих мотивів, шляхом внесення завідомо неправдивих відомостей до офіційних документів здійснила розтрату бюджетних коштів.

Наразі Марківським відділом Старобільської місцевої прокуратури направлено до суду обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 191 КК України передбачає покарання у виді обмеження волі на строк від 3 до 5 років, або позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 

Виконувач обов’язків

начальника Марківського відділу

Старобільської місцевої прокуратури

Луганської області

молодший радник юстиції                                                       Б. Постолянюк

 



« повернутися до списку новин