Марківська районна рада

З Днем Соборності України!

Переглядів: 278

Шановні жителі Марківщини!

Прийміть щирі вітання  з нагоди Дня Соборності  України!

Закінчився зимовий святковий цикл – три великі релігійні свята зігрівають добром і злагодою наші серця, вселяють надію на те, що майбутнє буде щасливим, завтрашній день буде радісним, а Україна єдиною.

Чи не символічно, що саме по завершенню величних зимових свят, 101 рік тому відбулась історична подія для всього українського народу – 22 січня 1919 року дві суверенні українські держави – Українська Народна Республіка й Західно – Українська Народна Республіка – об’єдналися в самостійну соборну державу.

Головною, незаперечною, неперехідною цінністю для всіх нас є незалежна, соборна держава. У цей день ми особливо повинні задуматись, над істинною: незважаючи на те, де ми народилися чи живемо – на Поліссі чи на Донбасі, Слобожанщині чи Галичині – ми є українцями. Це усвідомлення, а також любов до рідної землі й земляків, насправді, важливіше за будь – які партійні уподобання й політичні розбіжності.

Нехай День Соборності завжди буде джерелом надії на наше краще майбуття. Зичу Вам, шановні громадяни, міцного здоров’я, щастя, добра та  злагоди!

В єдності – наша сила! Миру вам і Божої Благодаті!

 

З повагою,

голова районної ради              Андрій Лигута

 

  



« повернутися до списку новин